Házirend Nevelési és oktatási programunk Ken programunk Beiskolázás Mérések
Iskolánk névadója
Bemutatkozás Vezetők Nevelőtestület Alapítvány Sportegyesület Diákönkormányzat

Cikkarchívum 2011.02.07.

Hófödte hegycsúcsok tetején…

Egy zokni, két zokni, melegítő, anorák, meleg pulcsi, sapka, sál, kesztyű, pizsama, fogkefe, törölköző….na és az alvó macik.
Csak néhány dolog azok közül, amire szükségük volt iskolánk alsós diákjainak ahhoz, hogy útnak induljanak a hagyományos, három napos téli hétvégére január 28-30.
Pénteken reggel a nagy integetés után elindult az emeletes busz. Az első állomás a Mátra Múzeum volt. Aztán egy kis séta Galyatetőn és egy nagyobb a piszkéstetői csillagvizsgálóba. Már öt óra is elmúlt, mikor az átfagyott, elfáradt, de továbbra is lelkes csapat megérkezett Felsőtárkányba, hogy elfoglalja szálláshelyét. A vacsora után vetélkedőt és rajzversenyt rendeztek a kollegák, felidézendő a nap rengeteg élményét. A takarodóra nem sokszor kellett figyelmeztetni a gyerekeket, az alvó verseny győztese pillanatok alatt meglett. Szombaton az egész délelőttöt Egerben töltöttük. Megnéztük a Bazilikát, várat, Dobó teret, Minaretet és bevásároltunk a Marcipán boltban. Szerencsére csodásan ragyogott a nap, de a hó mégsem olvadt el így ebéd után volt alkalmunk szánkózni, hócsatázni. Esti programként pedig totó formájában idéztük fel a nap eseményeit és következhetett a kedvenc program; a Kaszinó.
A vasárnap is sok izgalmas dolgot tartogatott, nem csak a szabadtéri programokra és a hazaútra gondolok, hanem arra is hogy csomagoláskor ki kellett deríteni kié az egy zokni, két zokni, melegítő, anorák, meleg pulcsi, sapka, sál, kesztyű, pizsama, fogkefe, törölköző….na és az alvó macik.
Hajnáczki Annamária tanítónő

 

Írta: Hajnáczki Annamária tanítónő


vissza a hírek tartalomjegyzékéhez


 

A TANÉV FŐBB ESEMÉNYEI

CIKKARCHÍVUM
BEISKOLÁZÁS
GALÉRIA
KAPCSOLAT
TÉRKÉP

© 2007. Budapest Kőbányai Önkormányzat Széchenyi István Magyar-Német Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola   Lap tetejére ^^