Házirend Nevelési és oktatási programunk Ken programunk Beiskolázás Mérések
Iskolánk névadója
Bemutatkozás Vezetők Nevelőtestület Alapítvány Sportegyesület Diákönkormányzat

Cikkarchívum 2011.10.05.

Osztálykirándulás: Kis-Duna

Az osztályfőnökünk úgy döntött, hogy elvisz minket egy osztálykirándulásra kajakozni a Kis-Dunára. Majdnem az egész osztály eljött kivéve azok akik vagy betegek voltak, vagy az osztályfőnök nem engedte el őket. Amint leértünk egy kisebb eligazítást kaptunk, hogy, hogy s mint kell menni a kajakkal. Amint ez meg volt azonnal be akartak menni de előbb le is kellett venni a kajakokat amikkel menni akartak. De a lelkesedésük miatt az amúgy 10 perces munka megvolt alig 5 perc alatt. Aztán mindenki rohant a stéghez mikor az osztályfőnök visszahívta őket, hogy vegyenek fel mentőmellényt, hogy ha véletlenül beleborulnak akkor ne fulladjanak meg. Most, hogy minden meg volt mehettek a vízre evezni. Én nem mentem be mert nem volt nagyon meleg sem és a víz is hideg volt, hogy beleboruljunk. De a borulásra nem került sor. Amikor egy két gyerek úgy gondolta, hogy ők minden áron borulni akarnak össze fogtak de nem sikerült nekik még szánt szándékkal sem felborulni. Aztán megérkezett az igazgató úr is és odaadta a fényképezőgépét, hogy csináljak egy-két fényképet a kirándulásról.

 
 

Miután a nagy többsége az osztálynak már kint volt a vízből az egyik tanárral elkezdünk játszani egy ún. „gyilkosost”. Miután ezt is meguntuk elmentünk páran focizni. Volt egy kutya aki minden rúgásba beleszaladt. Csodálkoztam is, hogy nem fáj neki. Miután itt is kifáradtunk elmentünk enni amit a szülők készítettek a kajakozás közben.

 
 

Finom paprikás krumpli volt, kolbásszal, virslivel, és igény szerint kovászos uborkával és kenyérrel. Koromfeketén érkeztünk haza a focipályán lévő por miatt. Nagyon jó volt, reméljük az osztályfőnökünk elvisz tavasszal is.

Racskó Balázs 8/A


vissza a hírek tartalomjegyzékéhez


 

A TANÉV FŐBB ESEMÉNYEI

CIKKARCHÍVUM
BEISKOLÁZÁS
GALÉRIA
KAPCSOLAT
TÉRKÉP

© 2007. Budapest Kőbányai Önkormányzat Széchenyi István Magyar-Német Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola   Lap tetejére ^^