Házirend Nevelési és oktatási programunk Ken programunk Beiskolázás Mérések
Iskolánk névadója
Bemutatkozás Vezetők Nevelőtestület Alapítvány Sportegyesület Diákönkormányzat

Cikkarchívum 2012.12.10.

 Programokban gazdag hétvége a Széchenyiben 

Ismét gazdag lehetőségekkel telt e hétvége a különböző közösségek számára Újhegyen

Szombat délelőtt a Hetednapi Adventista egyház az iskola könyvtárában találkozott és tartotta a szokásos hitéleti rendezvényét 25 család számára.

A Széchenyi István iskola pedagógusai családi délelőttre invitálták az Újhegyi kisgyermekes családokat. Kedves kis műsorral fogadták az érdeklődőket. A Magic dance tánccsoport nyitótáncát követően Tomi bohóc szórakoztatta a kicsinyeket. Utána több helyszínen manuális foglalkozások volta, az ünnepre készülődve.
Az ESZTERLÁNC zenés mozgásos mozgásfejlesztő  foglalkozásra, pedig a karon ülő, vagy éppen már meg tanult járni picinyeket Mikóczi Eszter várta.


A tornaterembe, ez alatt az Újhegyi –Sibrik DSE és a László SC rendezésében, a Komplex Általános Iskola tanuló, a DAWN Alapítvány X. ker. Gondozóház lakói, és az Újhegy – Sibrik DSE egészséges sportolói részvételével, játékos, sportos, Mikulás rendezvényt tartottak, a PENZIÓ –Süllős Kft fő szponzorálásával. Így fogadták a mikulást örömmel és mozgással a sérült és egészsége gyerekek. Az eseményekre ellátogatott Révész Máriusz országgyűlési képviselő is.

 

Az ingyenes pogramok az ünnepvárás szeretetében, a szervező önzetlenségéből valósultak meg.

Sándor Zoltán Attila Igazgató


vissza a hírek tartalomjegyzékéhez


 

A TANÉV FŐBB ESEMÉNYEI

CIKKARCHÍVUM
BEISKOLÁZÁS
GALÉRIA
KAPCSOLAT
TÉRKÉP

© 2007. Budapest Kőbányai Önkormányzat Széchenyi István Magyar-Német Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola   Lap tetejére ^^