Házirend Nevelési és oktatási programunk Ken programunk Beiskolázás Mérések
Iskolánk névadója
Bemutatkozás Vezetők Nevelőtestület Alapítvány Sportegyesület Diákönkormányzat

Cikkarchívum 2013.03.10.

 Kőbányai Pedagógiai Napok - bemutató órák a Széchenyiben 

 

A KLIK (Klebelsberg Kúnó Intézményirányító Központ) és a Kőbányai Pedagógiai Szolgáltató Központ, az oktatásirányítás januártól történő átszervezése alatt is fontosnak tartotta az intézményeiben folyó szakmai munka színvonalának fenntartása érdekében a hagyományos kőbányai Pedagógiai Napok megszervezését.

A közel egyhetes programsorozat részeként került sor, a pedagógusok számára szervezett bemutató foglalkozások megtartása is, ahol az adott szaktárgy legfelkészültebb pedagógusai mutatták be a pedagógiai módszertan korszerű megoldásait a résztvevőknek.

A Széchenyi István magyar – Német Két tanítási Nyelvű Általános Iskolát is felkérték a szakmai bemutatók megtartására.Angol nyelvtanárok és a testnevelő tanárok nagy létszámban látogattak el, az angol nyelvi órát tartó Némethné Hajdú Rita angol tanárnő, és a Kovács Gabriella testnevelő tanárnő foglalkozásaira,

A látottakat szakmai megbeszélések követték, ahol az adott tantárgy jövőbeli fejlesztésnek lehetőségeit is feltárták.
A változás közepette, tehát nem maradt szakmai felügyelet nélkül az iskolákban folyó mindennapi munka, sőt, ezzel további megerősítést, és támogatást kaptak az iskolák, és a pedagógusok.

Reméljük, hogy a gyerekek szeretetünk, és a szakma iránti elkötelezettségünk nem volt, illetve nem lesz hiábavaló…?!

Az eseményről készült további fotók IDE kattintva tekinthetőek meg.

Írta: Sándor Zoltán Attila igazgató


vissza a hírek tartalomjegyzékéhez


 

A TANÉV FŐBB ESEMÉNYEI

CIKKARCHÍVUM
BEISKOLÁZÁS
GALÉRIA
KAPCSOLAT
TÉRKÉP

© 2007. Budapest Kőbányai Önkormányzat Széchenyi István Magyar-Német Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola   Lap tetejére ^^