Házirend Nevelési és oktatási programunk Ken programunk Beiskolázás Mérések
Iskolánk névadója
Bemutatkozás Vezetők Nevelőtestület Alapítvány Sportegyesület Diákönkormányzat

Cikkarchívum 2013.02.12.

 Siker a kerületi könyvtárhasználati vetélkedőn 

 

Két hete zajlott le a Fogarasi Erzsébet kerületi könyvtárhasználati vetélkedő a Szervátiusz Jenő Általános Iskolában. A versenyen a kerületi iskolák 5-6. osztályos tanulói vettek részt. Az idei vetélkedőn „Budapest könyvtárai” volt a téma.Az iskola könyvtárosa Kocsis Hedvig kerületi munkaközösség vezető  kolléganőnk igen színvonalas és összetett feladatsort állított össze a gyerekek számára.

A feladatok közt szerepelt többek közt kézikönyv használat, katalógus ismeret, dokumentumismeret (időszaki kiadványok, könyv). A gyerekeknek 90 perc állt a rendelkezésére az igen érdekes, és összetett feladatok megoldására.

Az értékelésnél sok dicséret hangzott el a versenyzők munkájáról. Minden tanuló  szinte maximálisan teljesítette a feladatok megoldását. A szoros végeredmény megmutatkozott a dobogós helyezésekben is, hiszen holtversenyben két tanuló végzett a harmadik helyen.

Iskolánk diákja, Szirt Ákos 6. b osztályos a nemes versengésben a 2. helyet szerezte meg.
SZIRT ÁKOS 6. b osztályos tanuló

 
Eredményéhez ezúton is szívből gratulálunk.

Írta: Oláh Balázsné Könyvtáros pedagógus


vissza a hírek tartalomjegyzékéhez


 

A TANÉV FŐBB ESEMÉNYEI

CIKKARCHÍVUM
BEISKOLÁZÁS
GALÉRIA
KAPCSOLAT
TÉRKÉP

© 2007. Budapest Kőbányai Önkormányzat Széchenyi István Magyar-Német Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola   Lap tetejére ^^